Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još 1998. jedan sud je zabranio kukaste križeve i nacističke simbole u jednoj igrici, a to je obrazloženo strahovanjem da bi se mladi koji igraju te igrice mogli „naviknuti“ na te simbole. zato kod nas U i 4C od bešike, da ne "zastrane"
Kupujmo domaće! 🌟
U Kini i Indiji je simbol sreće.
Koja civilizacija... Dok srbocetnicki fasisti velicaju ratne zlocince, dijele im ordenje I imenuju studentske domove po njima...
Sta ba pricas. Fašizam u njemackoj NIKAD nije nesto niti ce nestati.
@MllankovicTesIaPupin Tako je, nipošto globalizacija! Samo konzervativa i miješanje sjemena u istoj konzervi do potpune retardizacije. A za kalendar - vidiš kako te majka bistrog rodila kada ti je parametar za progres razlika apsolutnog broja godine između dva kalendara. Može se to posmatrati i tako da se kaže da muslimani u 15. stoljeću već vozaju automobile, a vi u 20. još bili kočijaši. Ma rodila te majka bistrog!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > www.Hotmiss.top
ne klikčite prikupljaju IP adrese da vas identificiraju