Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah niti je prestizno, niti je IT takmicenje. pa sta je s vama ljudi. ms office takicenje, majstor radi u wordu, excelu i power pointu i to IT takmicenje hahaha. to je osnovno poznavanje kompjutera 😂😂
Upravo tako
idi okopaj oko kuce
Ma bravo majstore!!!!
Ode on cim zavrsi skolu u SAD Zapikali su ga ameri vec i ponudit ce mu Green card posao u IT branši Oni takve talente sebi uzimaju gratis ga dobije ni dolara nisu ulozili.
samo 1500$za za 3 mjesto kao nagrada....e hebem te Microsofte gladna
ova i ovakve stvari nasu drzavu ne zanimaju, a on ce postat jedan od mnogih koji ce napustiti nasu zemlju
a da je učač kurana.....
dragi moj TZ. da mi je to dosta naučio bih ga i oženio nindžu i raskalemio se. vako, sa naukom uvijek ima šta novo da se nauči a i žena mi pravo dobro izgleda u suknji.
Svaka čast, jedino zamjerka novinaru klix-a na početku piše momak osvojio bronzu a na kraju srebro.....
ne zamjeri....ima samo osnovnu skolu.....i to mu mati uciteljima nosila kajmak i sir
Opet pobjeda, navikli smo na ovakve pobjede u stilu Amine Kajtaz i Lejle Tanovic, koje su familijarni brend na ovom portalu, a sa rezultatima u rangu jacih univerzitetskih igara za mlade.
Momak svaka cast ...
Gori tuzla kalezijs blizu juju
Svaka cast majstore! King si!
đe ti je potvrda o poznavanju rada na računaru?
Blago se Njemackoj
bolje da ti babo traktor i balirku kupi , to je ovdje vrhunac rasprave
vlašine mogu osvajati samo pehare iz takmičenja po nategnutoj struni
Fadile oporezuj mu tih 1500 dolara momak je previse pametan.