Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehe sta ce meni ukrasti haha ja nemam ni novcanik vise...
Eee Asja da samo znas kako su objasnili crnu rupu na drugoj temi ha ha ha.\nDakle BitCoin je virtualna fiktivna valuta koja egzistira na internetu u anonimnim mrezama poput DarkNet a i Tor a. Egzistira i na regularnom ne anonimnom internetu ali se uglavnom koristi za digitalna dobra tipa softwer filmovi muzika krediti za igrice i slicno. Zvanicni site valute je http://bitcoin.org/en/\n
Hvala probuch. Zaista si drug. Samo... :-) Nisam ti ja za ove teme. Nadam se da mi nece naskoditi dok koristim skype, s obzirom da mi je jasno da se ne znam zastititi od ovog \'\'konjine\'\' :-)
Nisam elektronski nepismena, ali istni za volju ne znam sta je virtualna valuta Bitcoin - moze li mi neko objasniti, onako laicki. I koje su posljedice ako nas snađe ovaj trojanac? Sta znaci sve ovo???