Bez potrebe za korištenjem naočala
0
Toshiba predstavila 3D laptop Qosmio F750
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam osjecaj da ti je pregorio zato sto nikad sa ekrana nisi prebriso prasinu.
Nije žvaka za seljaka! Treba znati rukovati s laptopom! Toshiba je najjaci proizvođać na svijetu laptopa! Ti baciš laptop i on se slomi naranvo kao i svaki drugi i onda ti kriv proizvođać. Od željeza da ga napreve ti bi ga pokvario!
očigledno si pretjerao sa upotrebom, moj Toshiba laptop uskoro puni četiri godine i još uvijek optimalno funkcioniše. laptop nije PC, upamtite to prije nego što ga odlučite ostaviti uključenog tri dana. :)
TOshiba su JUNK LAPTOPI, pregorio mi jedan nakon godinu dana....NIKAD TOSHIBA!
@ @... Ti si idiot kad ne mozes skontat
umene u autu klima tosiba. ma dobra marka pravo. samo o\'skrini kolko volis
idiote...
A i sire
Svaki je laptop 3D kao i sve drugo na ovoj zemaljskoj kugli