Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta vi mislite, neko vam nešta daje besplatno?
ovo koriste uglavnom djeca i maloumnici
Bolesna platforma, svega i svacega, uglavnom sluzi za izivljavanje, neko ko ima se hvali sa raskosi, bezobraznici svojim bezobrazlukom, cure svojim skidanjem i uvijanjem i ostaje ono malo sto valja.
gledam neki dan u HR ima soba koja sluzi za slikanje. tako mozete se slikati u kadi punoj laznog novca,pa zatim kao avionu ustvari se slikate samo u sjedalima,pa kao telefonska govornica u londonu. toliko je više to bolesno taj život. evo netko dođe plati uslika se da narod koji ga prati misli da on negdje putuje
Niko vise i ne zivi u stvarnom svijetu,odu negdje i redovno po 30 storija dnevno
napunpane žvalje glave velike selikoni mišiči volovski pusti te to dijeco ime ljepšijeh stvari