Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Probao sam da se fiksam sa smatphonom... Bole me ruke 💉😂
Ja što bi i čačko u toku vožnje ne mogu, imam telefon od 25 maraka. Ustvari kad sam ga kupovo 2009 ili 2010 bio je toliko. Nema internet, niko me ne zove, niko mi poruke ne salje. A nemam ni kola da vozim. A i da imam, nemam kome otići. Niko me ne benda. Sirotinja sam teška u glavi, a nemam ni para, a prijatelja isto nemam. Znači hattrick.
ja rijetko kad i vidim nekog da vozi a da ne drka po fonu ili telefonira... mada, sad sve više u autima vidim instalirane one držače za mob., ali isti koorac
U pravu je ovaj gospodin psihijatar Zelenopoljac.
U pravu je ovaj gospodin psihijatar Zelenopoljac.