Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...joooj, a po ćemu je ajfon i galaxy nešto novo i inovativno u odnosu na starije?
Ali zato su iPhon6 i Samsung 6 REVOLUCIONARNI ali u racku
jos jedna tema za kokuze sa 3310 nokijom. hajmo delegati, tri cetiri - pljuj
ma da ga je meni imat, pa jel se njima ne svidjalo :D
Evo i od mene na kritike nailazi sve sa oznakom HTC
sve i jedan smart isti....svi isto rade....smeće,smeće....svaki dan ga valja punit....kupiš smartphone i moras kupiti i nosati bar još nokiu 3310 ako bi istrosila se baterija na smartu...33-ku kad napuniš zaboraviš kad si je punio...
Kad sam ovo pročitao ajd reko baš da vidim specifikacije M9. Sada ozbiljno razmišljam da ga u budućnosti kupim.. :) Samsung je nazadovao a apple i dalje tapka po istom kamera 8MPx to ti je kao nekad 1.3MPX. Po meni S6 nije ništa bolji od S5 isto tako ni iphone od iphone 5 osim što je sad ekran 4.7" što je jaaako revolucionarno.
Telefon se ponaša dobro u ruci? Pročitajte šta ste napisali i katanac na redakciju...
Jel to Apple ljubimci imaju strah pred konkurencijom pa ga vec sad pokusavaju urusiti kod korisnika kako bi ih odvratili od kupovine? :)
Klix.ba/ljepotice yebo vas telefoni
Sve isto samo drugo pakovanje, razlike izmedju danasnjih premium telefona se mogu porediti sa pakovanjima kondoma, jedni dolaze u plavim drugi u crvenim kutijama, treci u nekoj trecoj boji unutra je uvjek gumena navlaka, hocu reci razlike telefona su u dizainu sve ostale stvari su u 5 deka u vecini slucajeva proizvodjac komponenti poput procesora, memorije, displeja, zvucnika, vibro motorica je isti.