Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar niko nije primjetio da se lik zove Šejtan 😂😂😂😂
@BiHer jarane ne znam nikoga istetoviranog ( čak ni, nazovimo ih, hodajućih slikovnica ) da je umro od raka kože, dok znam kamaru sportista koji jesu a nisu imali ni tačku tinte na sebi.
@BiHer onda imamo različita iskustva jbg. Ja niti jednog istetoviranog ne znam koji je završio kako opisuješ a lično sam iz ih najbliže familije i čak iz primarne porodice ispratio na onaj svijet od raka - nisu bili ni istetovirani, ni pušili a niti pili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
san svih Bosanaca od prahistorije je da imaju barem mrvu mozga .. polako ali sigurno dolazi i taj dan, ako upali transplantacija glave u decembru Bosna je spašena .. mi njima maline i struju, oni nama glavuše
ne bih da me bocka