Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brate moj čestitam!
Sretno drug,upornost i rad će se na kraju iplatiti,nema ti ja te nove telefone pa ne mogu ni isprobati,kod mene ti je stara nokia,ona ko riiiba,treba za nju oružani list :)))
Cestitam. Iako nisam fan igrica,moracu nekada isprobati.
Ehh trebat će developer jos 30-ak puta vise skidanja kako bi pokrio troskove koje naplaćuje Klix portal za svoje članke... Toliko o novinarskoj objektivnosti ovog portal. Dok postoje developeri sa naših prostora koji imaju preko 100 000 download-a na Google Play-u a to ostane ne zabilježeno.
kopija igrice koja ima odavno za iphone
Samo naprijed majstore.
Ziv bio 100 godina i vise hvala ti
ovako se trazi posao u IT industriji ! a ne ici na sajmove gdje se samo pravdaju pare i izvlace ideje od mladih talenata !
ma ja, jedan momak, sam samcat ce iz hobija napraviti novi windows operativni sistem . ma sve, i programiranje i QA i drivere i ostalo . budi normalan, komplikovanije programe prave timovi po 50-100 programera, a za potisak u IT svijet je dovoljan "proof of concept" .
Molim te ne ignoriši me zeleni imenjače! Ubiću se!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na početku, plav ekran kao na zadnjoj slici, i nikako da počne.. treba joj dugo vremena?
skonto sam, treba kliknut na loptu :D
super, napokon nesto pozitivno
pitaj ga da te upozna sa ja :D
da mu kazem: upoznaj me s ovim tvojim hercegovcem, on ce meni vjerovatno reci: upoznacu te sa doktorom psihijatrom hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Jel ovo majketi neko probo da maskulinira zensko ime Ines .. ? PS: Respect za momka i sta radi.
jok, sad bih ja tebi objašnjavao ali znam da si kloc mrtvi pa ne vrijedi
ev ja upravo zavrsavam zadnji asynctask i aplikacija gotova :P stanje sa programiranjem u bih je dno dna plate mizerne
čestitam, i što prije bila četverocifrena brijka, pa i više... kad i ja budem imo android telefon, bicu bolji od medina..
Nemam kad od posla..cccc