Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ameri ne salju? Vijest dana
samo 10 komentara ja ne znam, zašto pišete ovo bolje samo politiku ovo niko i ne čita.
Citav koncept premoci je osudjen na propast, jer se zasniva na konceptu da onaj "gornji" kandzija onog "donjeg", ali se nikako ne smije dopustiti da se "donji" preda, jer koga bi onda "gornji" kandzijao? I sta onda? Pa nista, uvedu se vize, napravi nemogucim da se onaj drugi preda... Mozemo ba svi zivjeti zajedno, ali je covjek proklet, uvijek mu treba neko "donji" da ga maltretira, da lijeci komplekse, da krade rude od njega, da zivi na njegov racun...
A Amerikenjci, k'o biva, ne znaju ništa o tome.
Klix, uzasno preveden clanak, katastrofa, pa daj barem kada prevodite uradite to sa dostojanstvom kakav i ocekujemo da bude klix
Ako je tajan, otkus se zna za njega, posebno sa emituje nešto...ili je tajan ili nije.
Svi kineski telefoni emituju pojačan električni puls, ako ne vjerujete provjerite to sa Xiaomi telefonima.. Ja sam to sve izbacio iz upotrebe!
Sjećate se kineske misije na Mars 2021, Tianwen-1? Smeće je prestalo raditi u maju 2022 zbog prve oluje. Američki roveri na Marsu i dalje putuju dinama. Tako i ovaj avion, vjerujem da će uskoro u neku njivu na Zemlji.
Putuju na Grenlandu ne na Marsu..