Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ip adresa, bankovna kartica, fingerprint. totalitarni i tzv demokratski režimi uživaju. informacije im same "na noge" dolaze a konzumer još i plaća za to. sasvim dovoljno da u slučaju "vanrednih stanja" (osnovanih ili proizvedenih) represivni aparat posjeti "neposlušne". kul.
A sto da ne kad već sve prate i snimaju neka i otiske imaju.
ja koristim lenovo mobitel i prezadovoljan sam
Plaćamo da nas CIA, mossad i NSA prate 😂
@SonOfAphrodite : ne lupetaj. Internet je napravljen za vise virste slobode. Znaci, posto ti ne drzis do svog privatnog zivota, mogao bi javno da nam das broj telefona svoje zenske, mail adressu,.. pa cak i po koju fotku golisavu. Posto tebi ne stoji do privatnosti.
Ne lupetaj bez veze. Slanje net pakets je bila ideja od MIT. Prva web stranica je ideja iz CERN-a (Zeneva). Dajes ti i tudje podatke, samo sto neznas. Svi kontakti koji su povezani za tebe, putem GSM-a, maila, imessage, facebooka... Vec si dao i tudje podatke. Po tvojoj glupoj logici, znaci : tvoj punac moze da kurise tvoju zensku, jer je on napravio. To je ne moralno i incestuozno. Po tom pitanju, znaci i da i srbija i hrvatska imaju pravo da nam ugase struju, znog Nikole Tesle. Pa cak i englezi bi mogli da nam ukinu gravitaciju zbog Newtona
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sve im je dobro, sem imena. Bošnjo vjeruje u Samsung, Golfa i njemačku Marku. Dvoje od troje su ga već izdali...