Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada se kupuje telefon prvo se treba zapitat za sta ce se koristiti( telefonirat,social network ili app) iphone je najbolji na app-u. Android je super za internet., a WP 7.5 ima od svega pomalo. P.S. IPHONE ima problema uvijek kad izadje novi model vise se ne obazirem na to
Kao prvo android nije mobitel nego operativni sistem koji se koristi na mob. i ja sam imao iphone nazalost i sad sam presao na htc i prezadovoljan sam, kao dokaz kako su naivni iphone korisnici pogledajte video: http://www.youtube.com/watch?v=FL7yD-0pqZg
Ko kaze da je android najbolji mob to je ko da kazes da je Opel najbolje auto ;) Jest dobar Opel, nema govora...lijep, dobri motori i sl...ali uvijek ima bolje - Audi, Lexus, Mercedes, Maserati, Jaguar :) Tako su Sony Ericcson, HTC i Samsung Audi, Mercedes i BMW za Opela ;)
Dere moja Xperia ovaj iphone u svemu: - baterija duze traje - veci ekran - kamera bolja 70 puta - android stabilan i brz - rade mi pozivi (u odnosu na ovaj posljednji \"bug\" iPhone hhh) - HD video imam na modelu iz 2010. a oni tek sad izbacili.. Jadno brateee Dobar je iPhone...onima koji ne znaju da postoji bolji mobitel ;)
I samo jos nesto da dodam: 1. Sto kupujes samsung mobitel kad si toliki fan iphone-a? 2. Jedino sto je originalno kod iphone-a je njihov OS....hardver kupuju od samsung-a, a dizajn su uzeli od LG-a...
A mislis da se imidz samsunga ne kvari kad ovakvi ko ti govore da je samsung kopirao dizajn iphone-a...a samo pogledaj malo dizajn LG Prade koji je izasao davno prije iphone-a. I samo jos nesto sto nisi znao, Apple nikad nije tuzio sam sung za dizajn, pa ti skontaj sta to znaci.
siguran sam da android ne stoji iza ovoga :D
kakav problem kod samsunga??? de navedi dva veca problema kao u iphona i reci cu da ne valja. glupani izgleda ostaju glupani. pogledajte realno i vidjet cete da iphone 4s nije ni blizu jednog galaxy s2 telefona ili novih htcova.
Motorola T10 Nema dalje! Zute boje, sa laganom papucicom i skoro neprimjetnom antenicom! I siguran sam od CIA-e da me ne moze prisluskivati... Ja rahat, budite i vi! Prodajem jos par identicnih... ;)
a zasto se nikad ne pise o problemama sa novim mobitelom od samsunga^^ ima ih mnogo vise,ja sam svoj morao vise puta reparirati,tako je isto kod mojih prijatelja :/ uvijek neki hoce da slome imidz od apple-a al necu uspijeti najbolji su !!
Nokia 3310 vrh
Apple je napredovao dok je Stiv bio na celu, sad pokusavaju oziviti nesto sto polahko umire, licno koristim Appleve laptope i sto se toga tice, proizvodi su prva klasa, al iPhone , nula bodova imao sam ih par komada, nisu HTC-u do koljena, trenutno koristim Desire, i za mene nema boljeg telefona...treba biti objektivan, i pogledati istini u oci, Apple zaljubljenici od mana Iphone-a prave vrline, ako brate nesto ne valja - ne valja...