Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'podružnicu sa zatvorenim izvorom'? Taj niz od 4 riječi ne znači ama baš ništa na našem jeziku, ali, što je najgore, ti to znaš i svejedno te nije briga, jer lijena prezireš svoj posao. Ti si rečenicu 'prevela' i boli te dupe, a za to što si 'prevodila' riječ po riječ i kriminalno tako uništila značenje, šta te briga, ti si svoj sendvič 'odradila'. Pa, prevarantu, 'source' u sintagmi 'closed-source' znači 'kod'. Closed-source antonim je od open-source.
Šta si očekivao od Jevreja?
Sretan ti Dan nezavisnosti domovino nasa..Ti zivis, a mi smo smrtnici 💛💙🩵🇧🇦🇧🇦⚜️⚜️⚜️
Ne postoji čovječanstvo, šta ja konkretno imam s bilo kim osim s mojom familijom i par prijatelja.
vidi lajkova. pa zato smo tu gdje jesmo. ratovi, mržnja, ksenofobija itd.. samo sebi, samo sebi. mi smo jedan organizam i povezani smo međusobno htjeli mi to ili ne.
Ništa osim što si kupio hranu koja je proizvedena, posijana, pobrana, pokupljenja, obradjena, ambalažirana, procesirana, prevežena, dostavljena i prodata od ljudi iz cijelog svijeta koji nemaju ništa sa tobom i tvojom familijom osim što su na društvenoj mreži i čekaju da im kažeš hvala.
Jedina droga jača od novca je vlast i moć nad ljudima a ovi imaju i jedno i drugo. Blago onom Bušmanu, miran ustaje, mirno i zdravo provede dan i zaspe ko janje. Tek kad vidiš tako jednostavan i zdrav ljudski život kontaš - čemu sve ovo osim moći nad ljudima.
Tako tebi izgleda. To što mora cijeli dan bos trčati na +40° i loviti antilope da preživi i pritom izbjegavati lavove i zmije otrovnice vjerovatno iz njegovog ugla je patnja. Naravno, mi svi uglavnom vidimo tuđu sreću, malo ko poznaje tugu i patnju a vjeruj mi da ga nema na svijetu da je rahat na duže staze. Osim toga, ko nama brani da prodamo sve i zajašemo taj val slobode? Vjerujem da bi se vratili sa pola puta.
Ne znaju sta ce od silnih para pa izigravaju dobrotvore i tuze jedni druge.