Stigli novi uređaji
34

Super ponuda Sony televizora u BH Telecomu: Pogledajte proširen asortiman

Sony televizori u BH Telecomu
Sony televizori u BH Telecomu
Ukoliko ste u potrazi za novim televizorom, imamo odlične vijesti - dokazano kvalitetni Sony televizori, stvoreni da ispune želje i najzahtjevnijih kupaca, stigli su u BH Telecom asortiman.

Uređaji su dostupni u okviru različitih paketa i ugovornih obaveza, i sve ih možete platiti jednokratno, na 12, ili na čak 24 rate. Uz garanciju od dvije godine i super poklone za kupovinu do isteka zaliha, ovo je svakako jedna od onih ponuda koje se ne propuštaju.

Sony X75WL serija televizora kreirana je za pravi kino ugođaj kod kuće, uz 4K rezoluciju i HDR, vrhunske detalje i realistične boje, kao i sjajnu reprodukciju zvuka uz X-Balanced Speaker. Zahvaljujući tehnologiji 4K X-Reality PRO, čak i rezolucija 2K i HD formata približava se 4K kvalitetu.

Ovaj uređaj prefinjenog izgleda i tankog ekrana dostupan je u BH Telecomu u čak pet dijagonala (43, 50, 55, 65 i 75 inča), a uz kupovinu bilo kojeg, do isteka zaliha, na poklon dobijate CH520 Sony slušalice.

Za savršeno opuštanje prilikom gledanja omiljenog TV sadržaja, Sony serija X85L nudi odličnu sliku, jasan zvuk, i superioran kontrast zahvaljujući Full Array LED tehnologiji. Sada možete da uživate u baš svakom detalju i sceni najdražih serija i filmova, i to na jednom od dva dostupna modela - sa dijagonalom od 55 ili 65 inča. Uz kupovinu televizora iz ove serije, do isteka zaliha, CH720 Sony slušalice stižu gratis.

Na kraju, televizor koji sigurno zaslužuje Vašu pažnju je i Sony TV iz serije A80L, dostupan u veličini ekrana od 65 inča. Ovaj uređaj donosi bogat zvuk i još izraženije nijanse crne, kao i moćan procesor koji doprinosi odličnim tehničkim karakteristikama. Opustite se uz vrhunsku sliku i ton, kao i brojne mogućnosti za gejming, a CH720 Sony slušalice su tu kao poklon uz kupovinu do isteka zaliha.

Iskoristite ovu sjajnu priliku da kupite novi uređaj koji možete platiti na 12 ili 24 rate, i uživajte u omiljenim komedijama, akcionim filmovima, koncertima ili muzici - sve to uz raskošnu sliku i zvuk koje donose Sony televizori.

Za više informacija o dostupnim modelima, paketima, ugovornim obavezama i uslovima kupovine, posjetite najbliže BH Telecom prodajno mjesto, ili BH Telecom webshop.