Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta li stručnjaci iz BHTelecoma kažu na ovo
Kod nas će odmah poskupiti putarina, gorivo, šećer, struja i umjetno gnojivo jer je to sve "povezano".
hamo nije tacno , 10 km giga :D
Jasta neg zagusenje, eno kod mog komsije na sedmom spratu vec opao pritisak, jedva klix otvori :)))) Mozda bude i redukcija u vecernjim satima...
cudi me pa i ovdje nema onoga franziska da komentarise
na drugu stranu sto IPv4 postaje pretjesan po pitanju IP adresa kojih lagano ponestaje. Kladim se da ce nasi provajderi uzrok za poskupljenje navesti prelaz na novi IPv6 protokol :)
nisi ti bio u BiH , ovdje je zagušenje već počelo ...
Zagušenje na vodovima.
"Rješenje problema, tvrdi Andrew Lord sa Univerziteta u Essexu, moglo bi se pronaći u "serverskim farmama" koje bi mogle zamijeniti bespotrebne velike transfere podataka." Centralizacija i kontrola po svaku cjenu!
ako se internet i zagusi, kutarisat cemo se ovoga sejtanskog posla, vratit cemo se ponovo knjigama i novinama.....
Merak je ujutro novine pročitat i srkat kaficu negdje u basci, gledat i komentarisat trebe pa na poso..
Sto jednostavno ne pobrisu sve stranice koje nisu upaljene od prije godinu,jer takoh ima milion
u BH Telecomu sreći nigdje kraja , eno generalni direktor uganuo nogu zbog previše skakanja od sreće .... sad ider lagano razrada ponude i potajno nadanje zlatnih vremena 5G i 8G paketa
*ide *potajno priželjkivanje povratka
Briga mene za kablove ja imam wireless
ma mi smo sigurni nema kod nas te optike do ZRAK-a