Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo igraju igrice, umjesto da se drogiraju ko mi što smo radili
Pa i treba da igraju. 1. Što nauče engleski 2. ne bleje na ovoj magli.3. nauče o kompu sve i plus sa 15 mogu više para da uzimaju nego njihovi roditelji
Ljudi hocel ko pubga fali mi 1 za squada
Čuj motivira dijete da samo sebe ograniči, jaraniko moja sjećam se igram pubga sve full sve top kad mrak...stade sve...ja dole, babo iskljucio struju😂
roditelji se samo trebaju zapitat gdje su pogrijesili ako im djeca igrqju fortnite, nista vise
Logika da će dijete težiti da se bavi onim što mu daje više uživanja. Roditelji su krivi što ne znaju kako da daju djeci uživanje, pa djeca bježe od dosade i ostalih šteta. Nađite nešto zanimljivije ako znate pa niko neće igrati igrice.
@ZdravoOko Dubite na glavi ili budite klaun. Ma hajde ba, ne lupetaj. Ne postoji tako kreativan i zanimljiv roditelj kao što je igranje igrica. Jedina opcija je prisila. Tačka.
Fino napravimo room i lagano svi zajedno cjepamo Pubga
World of Warcraft Classic ♥️
Jel baš mora igrat onaj idiotizam od Fortnighta, najveća glupost na svijetu.
Lijeni roditelji unistavaju svoju djecu. Daj mu mobitel samo nek šuti