Zbog bolesti napušta posao
0
Steve Jobs: Došao je dan da odem iz Applea
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
placem, ne vjerujem! steve jobs, hvala ti sto si toliko uticao na mene, ti si najveca inspiracija mladim ljudima. nadam se da ces se uspjet ponovo izborit s opakom bolescu. :(
svaka cast za sve sto je uradio, ipak je jedan od najvecih inovatora danasnjice, a vi se sprdate glupim i primitivnim komentarima. ajmo sad s komentarima kako su ameri glupi, a mi pametni pa eto dje smo dogurali, nemamo ni vode na cesmi.
Amerika ima Jobsa, a mi Silajdzica.
Zivio ti nama Jobs jos 100 godina.
Je, ali Arapin hrišćanin. Isus mu je podario vizije, marljivost za sticanjem znanja i talenat za ostvarenje ciljeva koje je Steve tako uz Isusuvu pomoć i blaženost Marije bogorodice uspio ispuniti.
Steve Jobs je pola Arap! Otac mu iz Sirije.
Šta ba bio bolestan ? Čovjek je bolestan i to teško. Steve ima rak pankreasa, to se nikad ne može operisati. Ne dajem mu duže od tri mjeseca, i to u najboljem slučaju, optimistički.
http://dnevnik.hr/vijesti/znanost-it/steve-jobs-najveci-inovator-modernog-kapitalizma.html citaj bolan i ne zakljucuj na svoju ruku.......bas si idiotnepismeni i neinforrmisani :D
Pa da li ste vi ovo uopce gledali prije nego ste napisali ovu vijest ?? Steve Jobs uopce ne napusta Apple, ovo je samo njegovo govor za studente Stanford fakulteta. I uopce nije bolestan , nego je bio bolestan ! Lazete ili ste nepismeni !
Lako je uspjesnom pricati o koracima za uspjeh. Hajde kralju prvo napisi korake za uspjeh pa napravi bas tako kao sto si zamislio. Uspjeh je pored rada, upornosti i ciste srece, UGLAVNOM biti u pravo vrijeme na pravom mjestu. Ali s druge strane, sa ovakvim razmisljanjem ovaj covjek je bio osudjen na uspjeh, makar bio i najuspjesniji prodavac pereca u kvartu
RIP. Laka mu zemlja.
Živio kralj! A ovaj govor ako niste pogledati - šta čekate?
kako ste samo primitvni Bosanci sa komentarima
reci mami i seki da se vrate zaboravile su slag kod mene---
Sto kopirate sa mog profila na G+?