Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja budalaština, majko mila. Klasična zapadna priča, oni toliko rade da ne mogu pričekati ni kafu iz automata. A gdje tu procedura, prvo dolaf pa ispržiti, pa uzeti mlin u ruke, samljeti, pa pristaviti, pa ispeći, pa popiti vode, pa umočiti kocku, pa srknuti, pa onda reći aferim.
Amerika,kanada,skandinavija bar kolko sam licno vidio ni priblizno nedozivljavaju kafu kao mi bosanci , vecinom su to nepusaci , zderu velike kafe sa puno mlijeka koje imaju ukus kao nesquick- smijesno ,nema kafe bez espresa dobrog ili bosanske đezve u kombinaciji sa 2-3 cigare 😊 al uskoro ce i ovde zabrana pusenja u objektima pa cemo kao i oni sa casom plasticnom hodat cestom i pusiti.
Može se naručiti prije nego što se izadje iz kuće?! Dragi Starbuckse pišem ti ovo polako da nebi došlo do zabune pa da mi sastaviš kafučino prije nego se umijem.Želim samo da kažem da ja i ne izlazim iz kuće dok ne popijem kafu.Ako u budućnosti bude neka opcija da me kafom probudite onda će mi biti zadovoljstvo da oprobam tu varujantu
kafa nije kafa ako je pijes iz plasticne case.......i ako nema dzezvenjak da mozes barem jos dva tri puta da dolijes........
'Pristavi, Starbucks-e, nek' provri, eto mene...jedan sherbetnjak, i zaspi jaku.'
Uzasno losa kafa, bez obzira na sve mogucnosti koje nude.
I ja isto nisam zadovoljan njihovom kafom. Što bi naš narod rekao, klasična proljevuša.
@Govornik Da, bas proljevusa. Osim toga, kafa iz kartonske- papirne case mi je bezveze. Dobre su domace - ko zna da napravi :-) I to je neka umjetnosti. A u gradu su odlicne : Lavazza, Illy, malo manje Segafredo i Malongo, ali prolaze :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)