Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je dev kit. Na istoj slici se nalazi dev kit ps4, pa procijenite sami koliko zapravo dev kit ima sličnosti sa finalnim proizvodom.
Još kad bi mi žena dala da uzmem ovo . Eh
Igraće palice??? Barem se potrudite jebeno napisati joystick ili kontroler a ne doslovno riječ za riječ prevesti sa neke engleske stranice...
Zna li neko je li ovo dev kit??
Kako glasine stoje, ovo je dev kit. Prava konzola ne bi trebala ovako izgledati.
Ljudima ste predstavili ovu sliku kao finalni izgled, a finalni izgled još uvijek nije objavljen. Koji levati. Ova slika PS5 je Dev kit, dakle za programere koji već razvijaju igre za Playstation. Finalna verzija i Dev kit nikada ne izgledaju ni približno isto.
malo bolje izgleda od iskrinog stabilizatora
@seven777 Dooooobar
Ili kupite racunar i to je to.. PS i Xbox su bukvalno slabiji racunari.
@objektivno123 jest to tako buraz, ali ti playstation vrti sve nove igre koje izadju i nakon pet godina, jer su optimizovane. Dok za PC svake godine moras kupovati jače komponente ako hoćeš da igraš nove naslove. I ja sam za PC master race, ali jbg činjenice
@ane Pa i ne bas, kad kupis optimalan racunar duzi mu je zivotni vijek od PS-a i da ne mozes igrati na ultra postavkama, ali je to i dalje u ranku sa konzolama sto se grafike tice. S tim da je jako lako unaprijediti hardver, dok sa konzolama moras kupovati novu svakih par godina.