Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je pametan, otiš'o je na selo
Je li naucila ona iz SDA Tokicka sta je pametni grad
Što bi jedna zastupnica rekla, mi smo već pametan grad. Na Ilidzi kod poligona postavljen semafor nikome, al iz nekog razloga "radi". Radi od kako sam ja u osnovnoj bio, a evo sad sam na fakultetu. Kolko je struje "uštedio" za ovih godina, ne može ni jedan pametni grad.
Gdje tramvaj ne grije kad je minus 10 a grije kad je plus 20 - to ti je pametni grad jarane moj. Zimi ne grije da se ugrije, a ljeti grije da se rashladi.
Za početak, neka napravi čist grad. Smeće se ne odvozi redovno.
Postojanje silnih šaltera je planski smišljeno za uhljebljavanje. Gdje sa tim ljudima?
Super članak. Nadam se što više sličnih članaka u budućnosti.
Nema nas na mapi!
sto se tice Pameti to je Davno van BIH
Tel Aviv je najpametniji grad
Kobi se odrekao taksene marke po papiru. Nema od tog plana ovdje, makar što se birokratije tiče, ništa.
Ma kakav pametan grad uhvati se kreativne krampe i lopate
Prvo da rijesimo izborni zakon, to nam je najveci problem, pa cemo onda razmisljat o pametnom gradu i glupim ljudima kako da to dvoje sinhrozinujemo :)
O cemu vi ba pišete kakve gluposti
Science fiction za nas.
Ziviti u skladu sa prirodom,u prirodnom okruženju,imati svoju obradivu zemlju,izvorsku vodu...neprocjenjivo. Ništa pametnije ni bolje ne može biti od toga
Jedno veliko zlo i uvod u potpunu kontrolu ljudi
Ha ha... Ne zna bosanac šta je termos flaša, kamo li šta je pametni grad... Ha ha... Koji text... Bravo klixani.. Pametnjakovići