Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast decko, bitna je ideja a toga su jeverji uvijek imali i zato danas njih 11 milona vladaju svijetom : tragovina zlatom u njihovim rukama, dijamantima u njihovim rukama , 90% amrerickh banaka su njihove, pa informatcike kompanije google, fejs, oracke.....a arap ulaze u skilista na +50 i kupuje 40 Ferarija ili sliku od 450 miliona E TO JE RAZLIKA
Pardon Oracle
@gooUser1586561135 ja kujetinu koje te okotila posto te kr-mak napravio istoj necu spominjati jer mi se gadi, ku-rave su mi odvratne kao i njihovi okoti KOTAS KOZO-JEBU GLUPI I ZATUCANI jervreja 11 miliona i 203 Nobeblove , MUSLIMANA 1,5 MILIJARDA I 3 NOBELOVE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok pametan dječak zarađuje milione ,kod nas još pametniji Fikroni sadi maline
Jako kreativan i veoma glup , a to da je glup skontat ce kroz par godina . Ništa loše nisi uradio , uzmi pare ne znam šta glumiš . Doniraj taj novac nekom još češ bolji bit .
ispravno, inače jevreji nisu poznati kao pohlepni ka parama :)
Kako to uvijek neki Židov genijalac.
na ovome se vidi da je židov
Novi Bill Kill?
I onda zli glasovi kažu da su Židovi bogati iz nemoralnih razloga. Ovaj čovjek je domišljat, i ima onu tipičnu židovsku kreativnost i poduzetnost i zato će uspjeti.
Preporučio bih ti obuku kod fikre, pa bi onda letio za milionima
Neki gatesov amidzic ?
@lektor1991 da ajmo porediti www.ncov2019.live sa Microsoft Inc.
E ovo je teska vijest za nas kliksovce.
Zidovska propaganda!
kad bi zuckerberg i harry potter imali dijete zajedno...
ma nigdje veze