Naučnici "oborili" Boeing 727
18
Spektakularan pad aviona u meksičkoj pustinji
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e cuj SPEKTAKULARAN pad aviona, pa nije docek Nove
Sta je ovo, \"generalna proba\" pred\' nove \"terorističke napade\"!?
@commi........sistem ABS...u prevodu ....(ako bogda stane)..!
Ima vako i jedan test sa jednom drzavom, da se vidi kako ce krahirati. Sastavljena je od 3 plemena, svaki gradi toteme vece od drugih. Gledajuci nezaustavljiv pad ovoga aviona, samo me malo podsjetilo....
Mislim da je greska u text - drugi ovakav \"experiment\" se desio u USA 11. sep ;)
@mancini ...treb\'o si do sada naučiti da sirotinja uvijek prva gine...samo se sjeti rata...
Evo ja glasam da se sirotinja od sad smjesta u prednji dio aviona koji prvi gine.. vidjet ces kako sad aviokompanije mechu ove saftalije u zadnji dio.. ko nekad crnce..
nikakvog spektakla ovdje nema taman ce avion vako padat sta ima
Daj da ga ja oborim po mom ćeifu, pa ćemo da vidimo hoćel itko preživjet! Mamicu vam...skoro ga spustili i meljete nešto!
zar im nije bilo lakse da su postavili kamere u one avione od sep.11 i onda bi tacno vidjeli kako djeluje udar aviona,jer ako je mogao pasos od navodnog otmicara da prezivi udar aviona zasto ne bi mogao snimak i kamera da prezivi.....
...k\'o libijski piloti, svojevremeno u mostaru...jedno slijetanje, \"odbica\" par puta i generalka stajnog trapa :)...pukovnik plaćo pa se nije sekiralo :)
a što je nazad motor i gorivo i sve jelde to nema veze sa prezivljavanjem. avion nikad neće eksplodirat, ma jok :D.
Koja je sifra na san andreasu da ono dobijem avion ? ? ?
Ovo nije Boeing 727, već MD 11 koji je bio savremena verzije DC 10. Ne proizvode se vise!!!!
Kontrolisan je bio i 11.septembar
Concorde Crach:)
Od novinara koji je pisao ovu \"vijest\" nismo mogli pročitati kad se dogodio kontrolirani pad avion, ali eto zahvaljujući google možemo se uvjeriti da se radi o svježoj vijesti od 1. maja 2012.