Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razvijamo uporedo tri svemirska programa, umjesto jedan, BalijanderX, VlaX & ShoX, Elone ne samo da si glup nego si i pametan, dodji da vish kako se to radi !?,.
Ići će na Mars kao na mjesec u Hollywoodu.
Prepisali od pčela sve...
Ovo sa Muskom ko priča za film..Lik toliko napora ulaze da se otisne u svemir kao da je ovdje(na zemlji)ostavljen od strane neke druge,daleke civilizacije..
kod nas je glavno je'l balija vlah šokac peder ateista ili možda agnostik, ljudi će ići na mars a mi nemamo ni fabriku čačkalica, samo se pitam kad bi samo jedni od gore navedenih ostali jel bi i "ti" išli barem u stratosferu a da ne kažem na mars
"Boze kako neki mogu gore, a ja i Zuga, ni na more..."