Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
A BHT najavio 2019 godinu kao godinu 480p..
DA je bogdo. Dobili bi konacno digitalu, ugasili analogiju i prebacili 4G na tu frekvenciju.
a preskupo je realno
Jes al ga nema ispod milje maraka barem neki izmedju 40 i 50 inca
@Jandroida Telefunken ni da mi plate ne bi uzeo. Kineski skart, sklapan u Turskoj, s kobajagi-njemackom naljepnicom, za juzno-africko i balkansko trziste. Bira, s "jacom" markom. Nekad bila. Kad prodjem u Bingu kraj nekog i vidim horror od reklame koji guraju na ekran da mu pokazu mogucnosti, fino mi dodje zlo. Hajd sto su nesposobni sklopit kineske gotove komponente, nego sto ih ne znaju ni reklamirat. Ne znam jesam li bijesan sto me prave budalom ili mi ih je zao.
HD Ready
Super jos kad bi bilo 4K programa , kod nas ima samo 30% programa u HD rezoluciji a da ne spomonjem 4K Cak ni satelitima nema neke siroke ponude 4K