Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Licno sam ih po njemackoj na 1000 ugradjivao, to je jedno veliko nista. Dok se otplati taman je gotov pa kupi opet novi. Kad plane kuce gore a gasit ih skoro pa i nemozes. Paneli nemaju nikakve osigurace od panela do ulaza u glavni vod. I ako neko to sebi zapadno nametnuto sranje ugradi osiguranje od pozara obavezno imati. I da svako zna elektroprivreda nije duzna otkupljivati vasu struju 24 sata dnevno, znaju vas i po 10 dana iskljuce jer u sistemu imaju previse struje.
Kod nas ih pola nema krova
Krovove na solarne panele
Dobar bi došao zakon o obaveznom kupanju u RS-u. Dakle, svaki dan moraš se plaknuti, mora te voda vidjeti, nema bježanja.
@Prdoslav Po mogućnosti sapunom
@KurotresinaAnka Ne treba hvala, ja koristim vodu za to. Ostavi za sebe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moj dom ima solarne panele na krovu. Super stvar za uštedu dugoročno gledajući!
Okle ti lova misu ?
@Moonwalker007 nisam ukrala ni na lijepe oči dobila! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)