Neobične društvene mreže
0

Skupite bodove za raj, imajte pametne prijatelje i dečka s brkovima

Sarajevo-x.com
Stranice za društveno umrežavanje posljednjih godina su glavno okupljalište mladih, ali i starijih osoba. Jedna od takvih najpoznatijih stranica je svakako Facebook, koji okuplja preko 400 miliona korisnika. Međutim ima i onih manjih koje povezuju ljude koji imaju zajednički interes, status, funkcije, zanimanja... Listu pomalo čudnih, ili takoreći neobičnih društvenih stranica, sačinio je portal "Findtut".

Goth Passion je društvena mreža za sve one koji vjeruju u duhove ili ih to interesuje. To je stranica na kojoj se upoznaju ljudi sličnih ili istih ubjeđenja i razmijenjuju znanja i iskustva.

Youniverse je stranica na kojoj korisnici mogu odrediti svoju vizuelnu DNK i uporediti sa ostalima. Vizuelna DNK se određuje na osnovu vašeg izbora fotografija. StachePassions.com je stranica za upoznavanje potencijalnih partnera, a posebno je namijenjena osobama koje vole brkove.

Eons.com je društvena mreža isključivo za osobe rođene između 1946. i 1964. godine.

LineForHeaven.com je neobična stranica putem koje korisnici mogu činiti dobra djela i tako skupljati bodove za odlazak u raj.

MatchADream.com je zapravo sanovnik. Korisnici mogu pretraživati pojmove i tumačiti svoje snove.

Ukoliko se smatrate intelektualcem, onda je za vas prava stranica IntellectConnect.com. Također, tu možete pronaći prijatelja istih intelektualnih sposobnosti ili srodnu dušu.

Divorce360.com je stranica namijenjena svima onima koji su se razveli ili se namjeravaju razvesti. Te osobe tu mogu pronaći utjehu za slomljeno srce.

RedKaraoke.com je stranica namijenjena ljubiteljima muzike. Ukoliko želite pokazati svoje vokalne sposobnosti, onda biste trebali postati član.

Ncludr.com je stranica za društveno umrežavanje na kojoj su svi svima prijatelji. Da biste postali član potrebno je samo da odgovorite na tri pitanja.

VampireFreaks.com je stranica namijenjena osobama koje su veliki zaljubljenici u metal i koje su zainteresovane za svijet duhova. Na tom mjestu korisnici mogu pronaći sve informacije o svim metal-bandovima, a stranica broji preko 2,2 miliona korisnika.