Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To onda nije vise google earht, to je postao google mars hehe
Čudo jedno. Znam nesvjesno dugo (sat, dva ponekad) istraživati, gledati obale, planine i ostalo. Jedan od najboljih programa koje sam ikad koristio na internetu i preporučujem svima koji nisu da probaju. Nadam se da će nekada uraditi i Street View za BiH. Hrvatska to već ima i premoćno je "ići" cestom po npr. otocima i tražiti gdje ići na more idući godine :-)
Meni je steta samo sto Arapske zemlje ne dopustaju slikanje pa tako npr. ne mozes vidjeti Dubai i sl :( Nadam se da ce se i to nekada promijeniti :) Sve u svemu slazem se kao metar drva ^^
daje men odlet do makarske jal makar do panonskog mora :(
kupis malo trave i letis u svemir....