Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to znaci da ako mi se u vozilu nalazi pjana osoba, ja necu moci pokrenuti auto? Zamislite situaciju u kojoj potpuno trijezni zelite pomoci ugrozenoj osobi, ali ne mozete upaliti auto jer su vam suvozaci pripiti... Zivjela Golf dvica ;)
NE znam kako ce ovo izgledati, ali je po mom misljenju bezveze! Koja osoba ce , koja je konzumirala alkohol, samovoljno puhnuti u nekakav detektor?! Pa valjda svako zna koliko je popio i u kakvom je stanju? Uopste ne podrzavam voznju u alkoholisanom stanju, ali zamislite scenario gdje ne mozete upaliti auto i odvuci u hitnu osobu koja je u zivotnoj opasnosti, jer ste popili par pica...