Nakon katastrofe u Japanu
0
"Siemens" napušta nuklearnu industriju
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@asdas pa nije bas tako. Tacno je da su prije 5-6 godina imali jedan megaskandal. pa su zbig toga istjerali starog sefa ali kako je ovaj sa slike dosao nema vise sa tim problema
Siemens Firma koju svake 2,3 godine potrese neki korupcioni skandal odjednom zeli zelenu Njemacku. Ma ja, nema veze sto su Nijemci sad nabili poreze za nuklearnu energiju da bi sprijecili privatne nuklearne elektrane.
Boli njih racQ za Staxnet nisu oni ispastali zbog Staxneta
Zna se zasto se povlace: Stuxnet!
ovaj isti ko djuro palica
Sto ti kaze Svabo tako ti je trebalo bi zatvorit i ove elektrane i centrale po Bosni
Švabo je to...jebli oni sebe, vazda su bili pojam
E moj Postaru dzaba Nijemcima glumiti postene kad Francuzi i Britanci vecinu svoje struje u nuklearkama prave. Pa kad Nijemci pozatvaraju svoje nuklearke prodavace im skupo struju. Da ne pricamo koliko Ameri, Rusi, Kinezi, Japanci itd. imaju tih govana.
Svabe prvi dosli tobe
Isti Hitler :D