Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupost. Telefoni odavno nisu vise prakticni vec samo skupi modni detalji za bogate babine sinove i princeze. Eto bas ti treba 6 giga rama, Snapdragon 821, 4k rezolucija ekrana i zaobljen ekran sa svih strana da bi svima na Facebooku i Instagramu pokala kolika su dronfulja.
Normalno da treba dobar hardver. To je isto ko kad bi uzeo laptop od samo 2GB RAM-a i pokrenuo Windows 7 ili Windows 10 na njemu. Normalno da će štekat jer nema hardver potreban za tako nešta.
@Osvetnik iz tame Treba za sta? Za Facebook i Instagram? Ne postoji nista, cak ni najbolje igre, koje ne mozes pokrenuti na stari Galaxy S2. Treba ti bolji hardware da se kurcis glupim jaranima kako tvoj mobitel ima veci broj od njegovog. A to da poredis x86 procesore i desktop OS sa ARM procesorima i jadnim Android i iOS pokazuje koliko pojma nemas.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
sta cemo onda na piku stavljati umjesto ,,odlično očuvan, malo nupuknut na čošku''?
a Ivica
Ja ne znam zasto je trebalo toliko vremena da se ovaj koncept plasira u serijsku proizvodnju... ovo bi trebali svi praktikovat, jer okvir ne cini sliku
a marica?