Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je sjajan savjet S time u vezi, antenu na ruteru postavite vertikalno ukoliko vas zanima jača horizontalna jačina signala, a ukoliko želite jačinu "u visinu" onda antenu ili antene postavite vertikalno.
hahha sjebo sam se
telemachov wifi router nema antene
Nema ni Telecom-ov. Možda možemo otkinuti od starih TV antena dio da pojačamo signal?
Som, šaran, a bogami i kečiga.
7. nabavite router kakav Bog zapovjeda , a ne neko kinesko šon fo smeće koje ne baca preko praga sobe u kojoj je postavljen :)
prodajem ovce i Meho janjadi
Sendvic se ne grije! Sjecam se kad sam na sarajevskom aerodromu kupio sendvic prije par godina. Crkajem od gladi i kontam bas ce ovaj sendvic pravo sjesti kad ga frajer stavi u mikro bez pitanja! Nista u zivotu ruznije nisam pojeo. Kiseli krastavci i ostala salata iz mikra? Hljeb iz mikra? Fuuuuuuuuuuuuj!
Hahaha, osam minusa! Izvinjavam se vama grijacima sendvica :-)
Dobro je sve ovo. Ali ja imam jedan drugi problem. Imam ruter ADSL net, ali ugovor sam zagubio i šifre nemam od rutera, a u posti nedaju mi šifru bez ugovora. Sad kako bi ja mogao svoju šifru saznat? Ako neko zna kako moze nek pomogne. Hvala unaprijed??????????????
ima standardna adresa za router gdje bi mogao.nešto izglumiti, cuj.nedaju ti informacije....imas li licnu ba?
ehazirovic@ nedaju djubrad jedna. Ugovor je na ocu, a sa svojom licnom ja kaze ne mgu nista. I sad prakticno ispade da ja njima dzaba ovo placam odnosno na crno ide, jer nemam ni ugovor ni niceg. JEBES NASE
Kakvi ba kablovi i gatanje lokacije! Postaviš router na modem modem do RJ12 utičnice i dalje šibaš ap repeaterima gdje je slab signal, a u PC ubaciš USB WiFi. Hem nemaš kablova hem imaš beacon interval po bilo kakvim potrebama.
divi naucnika :V
..i, šta ima još ;-)))))))))) !?!?!?
Pitas komsiju u kojoj mu je sobi ruter.