Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STOP MAJORIZACIJI KINEZA - RAJLOVAC 我们不会被多数票否决 Tražimo ukidanje Av Av udruženja, ovako se više ne može, ništa osim riže ne ide u wong a cuke nam se u oči smiju !
To ti je isto kao da se recimo nama janjad smije. Tragedija.
Hahahaha, necemo biti preglasani :D Zivio care, nasmijao si me dobro...
Sjo' ocam' mos mislit kako GTA pici na ovoj masineriji, nema da laga ni sekunde ocam' mog
Sjo' ocam' 'ta ti 'na, vid' ti glave ba, 'ta's ti men govorit 'ta je mjerilo, 'ta nije mjerilo, ti tu nekakve rijeci upotrebljavas, ocam' ja kad sam igro GTA ti si ganjo klikere 'ocam mog, 'ta's ti ba, pa sve one semafore porusim ocam' ono crveno a ja prodjem ocam'
Ova mašina uzima BF4 na štesce :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Seid Koric Sarajlija svaka mu cast abd da i nasim studentima prenese znanje! Cestitke njemu, njegovoj porodici i njegovim roditeljima koji su ga tako usmjerili :))
Da nije on prethodnih dana testirao klix-ov server? :-))
ovde bi programiro za 2500km od jutra do sutra
Da ne gubi vrijeme odmah da mu kažem da je rezultat 42!
It takes Deep Thought 7½ million years to compute and check the answer, which turns out to be 42! Prevodimo dakle riječ "answer": answer odazivati se answer odazvati se answer odgovor answer odgovoriti answer odziv answer riješiti answer rješenje answer rješenje problema answer solucija
Kako se u priloženom vidi "answer" se može prevesti i kao rješenje... Zaključak da nisam čitao Vodiča ti je na nivou rezonovanja Marvina i tek malo čitljiviji od Vogonske poezije...
pit'o ga sta ima sta nema... i super kompjuter se sje8o..
izbio blombu
Ta će Seid, lako mu je tamo gdje se cijeni pošten rad i trud. :)))) Kod nas bi bio sretan ako bi do portira negdje dogurao. :)
svaka cast Seide...molim te nemoj zaboraviti da preneses svoje znanje i nasim ucenicima. navrati katkad i kod nas ako budes imao vremena.
Nemoj Seide, ostani u SAD-u i uživaj kad ti je Bog dao, a ove naše debile pusti neka se guše u vlastitim govnima.
Kopić ili Korić? Svejedno, jelde, bitno je da je klix donio novost!
sretno ljudino
Seid rek'o kompijuteru: Šta ima ... I komp zakuco procese i tako nastade novi svjetski rekord :D
Sad ce komentari: " ta ce seid, vidi mu gloove! " :(
jest, i sto si otisao, sto u bosni nisi to uradio :D