Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta je mislio, uci bez veze?! Seljacina...
zar treba nekom viza za bosnu?
@rex sta ti seljacino znas ? ljudi su placeni da igraju kod nas se jedva skupi neki mix... oni zive od igre a mi....? zato nemoj pametovati bezveze dorate !
KOJI STE VI HADALJI!!!! od 16 Bosanskih ekipa nije prosla ni jedna u finale...samo ove 4 ekipe iz sranih drzava prosle u finale/polufinale... AAAA.... nemojte nikad vise palit racunare kamoli igrat nesto
Drzavni zakoni i granicna sluzba nisu krivi za nesposobnost organizatora!!!
ako su dosli bez viza NEK IM SE DESILO sta trebaju uci u zemlju samo sto su gameri nek probaju u neku drugu zemlju EU uci bez viza Sta su meni radili u egiptu samo zato sro je jedan od sluzbenika \"zaboravio\" popecatiti pasos ZA SVE JEDNAKO! dosta mi je kuknjave, nek i nasi nekog zadrze
@Jale , ti nikad letio nisi, pa nemas pojma o radnom vremenom nekih aerodroma! kao prvo, Berlinski aerodrom TEGEL radi do 22h, i tad zadnji avion polijece u to vrijeme, a za Hitne slucajeve se mogu neki spustiti, ili proslijediti na neki blizi Schönefeld. a za VAS GLUPANE, da nekom treba viza za ulazak u BIH ste previse glupi da se kontate u viznu liberalizacije jedne zemlje. ajd cus
cuj nasih zaostalih seljaka. sta ih briga, to su obicne igrice. igrice vise nisu sto su nekad bile. tu se milijarde obrcu, izrada kosta kao i za film, a zarada jos veca. ovi momci po 300 000$ zaradjuju godisnje, a mi i dalje govorimo, to su igrice. jeb.em vas zatucane, bitno je da ima kanala da se kopa. sta ce bosancu vise.
Stvarno SMIJEŠNA vijest. Fakat me zaboli za nečija \"neugodna iskustva koja ce prenijeti drugima\" kolko nas je imalo užasan tretman na nekim \"svjetskim\" aerodromima pa niko ništa ne kaže o tome, a vi pravite od toga vijest. ovo je kao i uvijek greška organizatora, koji sve rade u posljednji momenat, pa su vjerovatno i to morali sfušeriti i onda se bune kad neko radi svoj posao.
@Jale Nasmija me pravo :) Podsjeti te me to sto si rek\'o na reklamu za Motorlu Atrix: http://www.youtube.com/watch?v=M5QfZ7aZEGA
Sta drugo ocekivati od jadne organizacije, ajd kazu prvi se macici u vodu bacaju.Mada cisto sumnjam da ce momci vise ikada posjetiti nasu zemlju, i ne samo oni vec i ostali jer neugodna iskustva se procuju daleko dalekooo.
Nagradna igra: ko objasni osoblju sarajevskog aerodroma sta je to Counter Strike dobija veceru za dvoje u restoranu Fahrinog tornja i Dzekin autogram.
ovako ni nama osobama sa gej orijentacijom ne daju da ulazimo u BIH...
Dobrodosli u BiH, jedinu zemlju na svijetu koja se sastoji iz republike i federacije, gdje svi misle o svemu a niko nista ne zna. Takodje, dobrodosli na Sarajevski aerodrom, najpapanskiji objekat te vrste u svijetu, jedini koji se zatvara navece i ponovo otkljucava ujutro. Ukrajinke prolaze bez problema, a Ukrajinci nam ne trebaju :)
http://www.sarajevo-x.com/scitech/tehnologija/clanak/110624139#komentari
Slušajte pametnjakovići. Mi smo imali spremne vize za njih (voucher), da kad dođu da imaju slobodan ulazak. Imali su sve obezbjeđeno, pa čak i dogovor sa graničnom služnom da ih puste čim dođu. Međutim, došlo je do bezpotrebnih komplikacija, pa je morala ambasadorica iz Ukraine dolaziti da bi ugodila i sve bilo kako treba. Osim nje, ambasada SAD-a je isto intervenisala. Da su ih mogli vratiti za Ukrainu, oni vrlo rado bi, međutim imala su samo 4 sjedišta u avionu nazad i na našu sreću smo ih uspjeli dogurati do dvorane.
to je ko onaj nas mister,otisao u venecuelu bez vize ,,,,, XD