Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjeftiniji el.automobil oko 50.000 KM i to iz C segmenta. O kakvom zaostajanju govorite? Kad drzava ukine carinu, porez i smanji cijenu registracije onda se tek moze govoriti o isplativosti na duzi rok. Ovako su to samo igracke za snobove, da se pokaze ko ima viska para.
Star grad il stari grad?
ovdje mogu višak struje da troše iz mreže hehehe
rodjooooo jeeeeri dizeeel???
Besplatno punjenje dok ne proradi, i ne napravi se garaža.
Mozda da je prikopcaju na onu zicaru na Bjelasnici
Dobro je ovo, država ti omogući da džaba vozaš auto..
Ima li USB za mobitel?
Ni rijeci o tome koje konektore ce imati a nedaj boze da ste napisali kolike ce snage biti! Kao da gledam to ce biti 10-ak KW a prodajete nam kao nesto najmodernije. Trenutno najmoderniji idu do 350KW a mogu se kladiti da je ovaj sto postavljate malo jaci od uticnice!
i mora li se platiti parkig ako samo hoćeš da napuniš auto?
Bošnjak voli diesel mašinu više nego djecu svoju
Ovo da dijaspora moze puniti kad dodju na zasluzeni odmor......
Dijaspora garant neće doći električnim iz praktičnih razloga. Ovo je za vaše lokalne snobove. Kako si se prvo sjetio nas dijaspore a preskočio ove dotične
Daj boze da ga huligani ne uniste za sedam dana.
Ebote koja vijest,kao da živimo u dobu Nikole Tesle
Dok god je gorivo ovako jeftino nece puno ljudi razmisljati o tome.
gorivo nikada neće biti jeftinije.
Kako besplatno kad moraš platiti parking:D
Hadzibajricu napravi nam cestu na Bistriku, ne trebaju lezeci koliko je dobra, glavna ulica kao da je izasla iz rata. Prvo da imamo cime da vozimo pa onda cemo voziti.
Kada nekad kupim bice punjaca i na buvljaku