Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UFS kartica nije microSD kartica, i nije rađena po tom standardu. UFS Samsung koristi kao interni čip od Galaxy S6 modela, a sada su je napravili kao eksternu memoriju po nekom svom standardu koji će možda biti prihvaćen a možda ne. U svakom slučaju nema veze sa formatom MicroSD kartica. Bar pročitajte prije nego ubacite u Google translate.
hahah
Ma pusti to bitno je da su napisali da je veličine nokta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samsung je firma za sebe, najbolji telefoni, najbolji televizori, najbrze memorije, Samsung je 2-3 godine ispred ostalih.
Najbolji televizori? Ti ocito nisi cuo za Bang & Olufsen
@ArgusovoOko Ocigledno nisam, sigurno ih prodaju u milionskim primjercima kao i rols rols. Sine to je kurcenje bogatasa, vjerovatno i ti televizori koriste samsung displej.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sto ce mi kartica ova zajebana kad nosim jos uvijek mobitel sa tipkama :D i ne treba mi memori kartica sa multi touch mobitelom da bi bio zadovoljan
pa kod nas ovakve proizvodi bekto precisa ;)
Još je brži jalijaški lopovčić koji ti plahne fontele iz ruke!
Pa zasta je onda napravljena???
komicno ... hit! inovacija! najnovije! najbolje! najbrze! prvi i jedini... ali jos nismo napravili uredaj da to koristi. ko je ocijenio da je ovo dobro ako je nije mogao testirati???
da si u biznisu (da to stavimo na tvoj nivo) sijece drveta. da li bi zelio sijeci drva sporije ili brze ne zavisno kolika je potraznja?
pa koštaće ko osrednji iPhone...
Carevi magle, preporučujem vam idete u PR stranki na vlasti, mada za takvim profilom kadrova vape i opozicione ! Samsung je sitovremeno objavio microSD i UFS standard. MicroSD podržavaju baš svi uređaji ali ne ove brzine nego manje. UFS ni jedan radi očitog fizičkog gabarita, sa priložene slike. JEr, unutra je implementiran serverski SCSI interfejs, kojeg ima samo u comapct Flash uređajima tipa profesionalnih fotoaparata i kamera.
Ne bi je želio imati da je dobijem džabe. Treba mi jeftina kartica koja podržava sve uređaje.
Samsung je tata za SD,MC,DDR kartice i memoriju i to je tako od pamtivijeka.
ja kupio sandisk 16gb, koristio je u s4, crkla nakon pola god, uzeo kasnije samsungovu i radi i dan danas, mada je neam sad u sta ni ubacit :) pretvorio je u usb stick
--- Samsungova microSD kartica je toliko brza da je još nijedan uređaj ne podržava C'mon ! Isto ko BiH na putu u EU !