Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ultra/Note dolazi u tri verzije. 8 GB RAM-a i 128 interne 2500 KM, 12 RAM-a i 256 interne 2700 KM, a 12 RAM-a i 512 interne 2900 KM. Micro SD kartica nema utor niti dolazi punjač u kutiji. Ulazimo u neku novu eru. Najbitniji upgrade je kamera i baterija. Ostalo je kao i na prošlim modelima S i Note serije manje više.
Ako vec neko zeli Samsung novcano najvise se iplati uzeti Note 20ultra jer mu je cijena odlicno pala a i dalje je dobar telefon.
Treba realno reci, ali uzmi sto ti odgovara. Za mene Jabuka, jer je jednostavan bez puno peglanja podesavanja i smaranja da li ce doci update i da li koci uredjaj. Ima nas koji ne zelimo podesavat telefon 0/24😉 Koristio Samsung ali pukla ljubav prije 5god. Hvala ali Samsung vise NE!
jedno od najzdravijih misljenja apple korisnika. Meni se licno ne svidja zbog fake elitizma kojeg prave oko brenda i zbog namjernih steta koje rade klijentima kako bi upgrade (usporavanje, zamjena djelova kad je problem u kablu itd). Samsung i ostali nisu tako nikakve cvjecke...
Jabukica je najbolja, jer ga moras restartovati samo kada se update napravi a Samsung sa androidom bar jednom sedmicno a pozeljno je restartovati ga na dnevnoj osnovi kako bi radio kako treba! Huawei ga je vec pojeo i samo je pitanje vremena kad ce Samsung pasti u zaborav.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Necu nikakav pro mode nego da upalim telefon i da radi kako je predvidjeno a ne da moram telefon 7 dana podesavat. Ne drzi cijenu, ukinuli su Note liniju koja je jedino i valjala. Uveli Fold i Flip koji je daleko od "savrsenog telefona".Kaska i Jabuka dosta ali...
@NovoVrijeme Pa S22 Ultra je po svemu Note telefon
Nadam se, ali kako je Note linija kad pripada S liniji,tako ga bar Samsung vodi S22Ultra a ne Note koji je uvjek bio zasebna linija. A vidjet cemo svakako kako ce se ovaj novi procesor pokazati.
Ko je koristio i jednu i drugu platformu shvatit ce. Iskopirali su kompletnu filozofiju Jabuke. I dalje kaskaju u polju videa i azuriranja i optimizacije aplikacija. Djaba dobar displej kad im je video zapis kao da je snimano digitronom.
@NovoVrijeme , potpisujem svaku rijec koju si napisao! Po meni, pogodio si sustinu obe platforme! Svaka cast!
Telefoni su odavno prestali biti interesantni i zanimljivi, pa da kupis nesto neobicno novo, prosla je era LG Cookie -a, Samsunga E250, Nokije N95, Soni Eriksona p1i, danas su svi isti i sitnice su poboljsanja koja ne vrijede 3000 KM.