Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Gračanici firma FORTUNA koja proizvodi žensku obucu je plata 250KM,od toga sebi placaš prijevoz,postavlja se pitanje koliko treba radit u toj firmi da bi sebi kupio ovaj pametni telefon
Ako je plata mala,prijaviš se za rad u Iraku i Agfanistanu..pa ako dobiješ šansu fino napustiš taj ćumez gdje radiš.
Ali opet youtube neće raditi kada se ugasi ekran
pa zato sto youtube nije namjenjen za slusanje piratske muzike :) to sto ti i ja zivimo u BiH pa mozes slusati sta hoces ne znaci da je svugdje tako. Imas google music pa slusaj koliko zelis kada se ekran ISKLJUCI, ne ugasi :)
Vpn i spotify=milina
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
imam neto platu 1450 KM + obrok, a nosim telefon od 150 KM, jesam li glup?
nisi
u reklami je prikazana zenska ko prava kurava
Rasklopio bi ja i njega.
nije lose, da hocete vratiti klizne telefone ..... u prodaji ... da si kupim jedan dok vozim auto .... vrlo su prakticni u krticnim situacijama. .... npr.... kad su bile poplave a ja krenuo na putovanje ..
Volio bi neki preklopni telefon tipa Motorole razr v3 i sl. Ostalo su preklopna s.r.a.nj.a
sponzoruša klasična
i presavij ga 129 x i mož' ga hebat....... :(
JAO GLUPE REKLAMEEEEE...odumrlo mi je par mozdanih celija
Meni ovo ne treba.