Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam sebe dans pocastio sa s10 e.
pa ne kaze se dzaba za neku firmu gigant
Samo Apple bajo moj:*
Ja kupin najbolji i koji mi se najvise svidja, imaju bezbroj mogucnsoti i opcija od bezboj nacina komunikacije do navigacije, interneta, enciklopedije, biljeznika, itd. Zato od telefona ne trebna sedjeti, on je sastavno dio zivota danas, treba stedjeti od krpica i gluposti koje rijetko koristimo...
Apsolutno smeće, baš kao i Apple smeće.
Ništa skuplje i precjenjenije od telefona. Naprosto se divim ljudima koji se izvale 1500 KM za telefon a koriste ga za slikanje, društvene mreže i chat.
Telefoni uopste nisu skupi, svakodnevno ih drzimo satima u ruci, imaju bezbroj mogucnsoti i opcija od bezboj nacina komunikacije do navigacije, interneta, enciklopedije itd. Zato od telefona ne trebna stedjeti je moje misljenje jeli je zaoista korisna stvar, treba stedjeti od krpica i gluposti koje rijetko koristimo...
@VolimPxxxx Imam dobar telefon (službeni), profile na društvenim mrežama, nisam neko ko uživa u trash sadržaju, ali samu sebe uhvatim da nakon sat ili više vremena provedenog sa telefonom u ruci ne mogu da sjetim da sam išta korisno pročitala, misli prazne. Nekvalitetno trošenje vremena, bez obzira na potencijalno korisne info, valjda jer su sadržaji kreirani tako da nam pažnju usmjere na reklame i kojekakve promocije koje na koncu rezultiraju samo jednom: trošenjem našeg novca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
statistika je ko političar... okreće se kako vjetar puše
Molim vas za pomoć ako neko ima iskustva sa sličnim situacijama. Naime, koristim Samsung Galaxy S10+, ali dešava mi se da kada sastavim neku poruku, i pošaljem djevojkama u inbox na instagramu one ne odgovaraju. Ukoliko je neko imao sličan problem, molio bih za pomoć. Hvala.
@Nestea ...pa možda i ne žele da ti odgovore (a pročitale su poruku)...... traži druge djevojke.... :(
Jarane, nemoj stavljati sliku na poruke i sve ce biti ok