Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samsung Yebote 7
i sada će Google da se probije....😉
Moci ce se ovaj tel jeftino kupiti sad
Prekida proizvodnju note-a 7, i najavljuje note 8, koji ce biti prepakovani note 7 sa hairli rijesenim bugom jer ako ga je rijese smartphoneaške religije ce propasti. Nece vise postojati klanja po forumima, koji ce znatno uticati na psihofizicko stanje napacenika sirom svijeta.
Pomozite svojoj eDržavi, regrutiranje novih igrača eRevollution-a. Mnogo zabave i druženja, uputstvo za novitete, ratovi sa mnogim državama - postanite vojnik, general, političar, novinar ili trgovac - izbor je vaš, pridružite nam se. https://www.erevollution.com/en/register/53383
kao vlasnik Note-a 4 moram reci da cu opet Note kupit. samo je neizvjesno koji broj jer je ovaj jos uvijek masina a to minimalno jos 2 god. sto se tice ugradea meni bi najvise znacilo da nemoram punit svaku noc. ostale performnse su sasvim dovoljnje i zadovoljavajuce. a sto se tice s-pena tu je NOTE bez KONKURENCIJE i na tome se ne moze nista promjenit bilo da telefon gorio ili sta drugo. isto kao sto sam VW kao ovca kupio tako cu isto Note kupit. Pozz svim ovcama i hejterima
Zasto bacati 300 maraka na obican smartphone i muciti se da ga sam unistis kad ti dosadi, kada za 2000 mozes dobiti isto to, i to sa mogucnoscu autodestrukcije, jos prije nego ti dosadi.
Pa gdje nece prekinut kad radi ko upaljac.
KOD NAS U SVICI SAMO SELJACI NOSAJU POD MARKE TIPA SAMSUNG HTC SVA MOJA RAJA NOSA AJFON CAK SAM I NANI KUPIO AL ONAJ STARIJI MODEL DA SE IGRA IGRICA DOK PITA NE BUDE GOTOVA
Eto vidiš, sad nisi seljak. Budi sretan. 😂
@Prd0nja AJFON SKUPLJI 5X OD SAMSUNGA? JESIL TI DOBAR JARANE?OVDJE KOD NAS U SVICI KOSTA ISTO SKORO IPHONE 7 I NOTE 7
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jesul se Maočani na vrijeme opskrbili?
@Rusty: Haj, nek je zdrava glava, lahko za kuću.
Suština paljevina je bila da poveća vođstvo iPhona koji osim stare cijene od $ 600+ nije ponudio ama baš ništa novo, pa su kupci koji se nisu po prvi put potukli da prvi dođu do iPhone 7 mogli hladne glave da uporede dvije sedmice, od koje je Samungova osim što je bolja i BAR 2X jeftinija !
Identične baterije i Iphona u mom SLR fotoaparatu sam analizirao neki dan. U kučištu baterije postoji mikro čip i senzori koji odmah isključuju napajanje i punjenje ako se poveća temperatura baterije. Da bi planuo telefon mora prvo ova baterija čiji je elektrolit zapaljiv i zato i postoji pomenut zaštita. A nije jer bi u tom slučaju Samsung samo prestao raditi ! Velika igra i pljačka vrijedna milijarde dolara !
pa nije 2x jeftinija, iphone je 899 eura a galaxy s7 edge 699 eura ..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što ih povlaće - neka ih podjele svim teroristima u svijetu. Naravno i ovim pravoslavnim teroristima, davati po dva za svaki slučaj!
Ebga nema vise bombi za kupiti