Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vodootporan a garancija ne pokriva izlaganju vlazi....ne kontam :S
Garantuju vodo-otpornost 30 min. preko toga vlaga u obliku bilo pare ili vode ulazi u komponente, te ga se mora cuvat na suhom mjestu, te ne izlagat kiselinama, bazama i uljima, sto bilo, brze nagriza komponente ili se sporije susi, te samim time korodita. U prevodu, koristis ga kao normalan mob, samo sto ovaj moze pokisnut ili upast u kadu, wc solju ili bazen/more, te usput moze i slikat dok je pod vodom.
sad fino u halu sa njim
sony xperia v ??? jel se to kasni
eto kad upadne u wc solju nek uslika pa da vidite kvalitet
Joj, sad kad krenu plivati i telefonirati... Ma najbolje da se nikad ne odvajamo od mobitela
"Njegov LCD ekran ima komponentu koja omogućava korištenje u rukavicama." Dajte ljudi, pa ova opcija je "glow floating touch" koja postoji jos od ranije. Pa moj Sony Xperia 2012 ima tu opciju, testirano, i radi.. To nije nista novo.
stara vijest pravo
Golf 2 za auta isto sto i Nokia 3310 za mobitele :D
http://www.youtube.com/watch?v=YFLIzzO_-5c&list=TLniThr0gWQ18 -----ovo je pravi telefon--- "za nestašnu djecu"----
..još pure pa da stignete 3310...
...beton :))
jesu ovo i penzioneri prešli sa avaza na klix :D