Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kupio xiaomi redmi note 5, cijena simbolična 420km u odnosu na ovo čudo samsunga,a telefon perfekta!4gb rama,64gb roma ,4000 miliampera baterija...ekran 5,99incha..
ofarbali penkalo u zuto
U ovoj državi svi gledaju koliko će to nešto, auto ili mobitel ili bilo šta drugo, izgubiti na vrijednosti nakon godinu dana... Nije bitno kako to nešto radi ili kako izgleda, samo koliko para će paćenici moći izvući iz tog nekog predmeta nakon što se pojavi novija verzija istog.
Kad cujem kako porede iphone 7,8 ili cak x..ne moze nijedan politi na noge galaxy8..osim sto navode da slabije drzi cijenu i ne lijjepe se koke na njeg ko na iphone nema nijedne stavke u kokoj je bolji iphone.
Šta je novo ? Koliko vidim samo penkalo !
Imao sam 4 iPhonea prije Samsunga. I hajd rekoh dal uzeti iPhone 7 ili galaxy s8 i odlucim se ja za galaxy s8 jer je jeftiniji bio i jer je po svim aspektima jači od iPhonea. ali fakat vam kažem.... nije to to. Više šteka od ajfona,ne funkcioniše glatko, pala mu cijena toliko da me srce zaboljelo. telefon je fakat lijep al ajfon je ajfon pa vi hejtate koliko hocete. samo onaj ko nikada nije imao ajfon ce pljuvati po njemu....
pljuc
"samo onaj ko nikada nije imao ajfon ce pljuvati po njemu...." Ja sam imao iPhone 4S i 6, te nakon 6 sam rekao da više nikada neću kupiti iPhone jer je ograničen ko balkon.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovoj na slici 18 drago sto ima olovku haha
Slika 1 haha