Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim odigrat koji dobar naslov, pogotovo ako se radi o dobrom fps-u, ali ovo se ne moze izmoci, najnovija graficka oko 2000 km, intel i9 sto treba izaci isto 2000 km, 4k monitor kao ovaj ce vjerovatno biti isto 2000 km, sto znaci da bi uzivao u svim carima gaminga treba ti 10 000 km, a to nije sport za nas , zato igraj crysis iz 2011 na med.
za 10 milja negde na italijansku obalu, Bari , Rimini, Cesenatico, ispostujes se kao covek, gađaš prebogate strankinje, uvatiš kruzer za estoniju, 7 dana se ubiješ , i dođeš kući napišeš knjigu o tom poduhvatu, jer je nezaboravno.
Slažem se. Neki dan izašao ME Andromeda koji sam jedva čekao da sa malim razbacam. Kad sam vidio minimal requirements u slučaju PC-a totalno razočarenje. Pa trebaš imati minimalno Core i5-3570 3.4GHz, grafičku GTX 660/HD 7850 3 GB vRAMa, 12 GB RAMa. Pa jbt računar sa tim preformansama je između 4-6 milja KM - jeftinije uzet Play Station + igricu.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Zamisli sad novi nastavak Grand Theft Auto (6, 7, 8 ili kako god) na ovakvim monitorima. I ono malo volje i elana za životom i realnošću će da potone. Sve više smo robovi virtuelnog svijeta.
kupi ps4 I odi na dobar godisnji, kakv pc, kakav windows i ostala sranja
Xbox je puno bolja stvar nego ps4 imaju bolji comunity uglavnom sve je bolje kod Xbox-a
bolje se sisam i guzicama poigrajte
kreteni
uu dobar , a jos bolje sto lik na slici "igra" igru sto nije ni izasla . al ajd malo marketing ovo ono :)
Dobar je za fife ili pes-a :) Meni je dovoljan 22 inca :D
A najvise mi se svida 16:9 omjer, i nisam imao priliku da probam samsung curved monitor.
Imam samsungov curved monitor.. nista specijalno.. al je lijep estetski vidjeti, sto jes' jes' :)
Preskupo sve
jao perverzije nane miiiiiiiiiiiii ubilo se za nba 2k18 preko cijelog vidis teren aaaaa