Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a što ih štampaju, pa ne navikne se raja na S8 kad eto S9
@slucajni_prolaznik Pa sta se ibretite sad kad svi proizvodjaci izbacuju novi model iz svoje glavne serije. Tako i Samsung svakog proljeca od 2010. godine izbaci novi telefon iz S serije, LG iz G serije, Apple svoj iPhone itd.
Ni BH Telecom ovo više ne može stići.
Samo ne kupovati samsung S seriju kod BHT i drugih telecom operatera koji nabavljaju kod Agram servis. Licno negativno iskustva sa 2 modela galaxy S serije.
Das 700-800 eura i vec iduce godine si donji,dolazi novi jaci,brzi,ja vec dvije godine imam sony xperia z5 jos ne trza ne kontam ako das tolike pare zasto od njega ne izvuci maximum,vidjecemo sta ce sad sony izbacit xz2 premium 4k hdr e to je vec nesto:-)
Hahah kud prije, jos nisam ni S8 otplatio, nenormalno.
Ja jos na S3
Hvala Samsungu ali za malo para se uzme odličan Xiaomi smartfon
@pupak probaj kontaktirat xaomi podrsku,
@provucikarticu Neznam na šta misliš? @Germanac Ma meni je drago da ih deru kad internet koriste samo za društevene mreže
Nisam se naviko jos ni na ovaj Samsung S3 a ono već Samsung S9 izlazi u prodaju.
Još malo pa će ih Počet mjesečno izbacivati!
galaxy modeli izlaze godisnje i tako je bilo oduvijek, ne vidim u cemu je problem.
@ParaNema kada nemas para(znanja) ostaje samo kuknjava
E nikad vise samsung....
who cares...jos jedan plastikaner
Ovo je otislo qurcu. Telefon preko 1000€ a jos nemaju fizicki home button. Jes da su samsung flagship i iphone masine ali za te pare luxus odmor. I imas nesto od zivota za razliku od telefona.
ti gledas svojim ocima. ima ih koji mogu kupiti i novi telefon i otici na odmor. niko te tjera da kupis novi telefon, tako da ne vidim cemu frustracija.
@ParaNema Nije to frustracija. Naravno da ima ljudi.Ali kupuje isirotinja jer zeli biti in. Mogu i ja ga kupit ali necu. Za note 4 sam izvalio cim je izasao 730 € evo sad pisem na njemu. Naravno da je novi note masina i da covjek nakon 3 ili 4 godine gleda da kupi noviji. Cijene sa svakim modelom se dizu a promjene sa jedne na drugu generaciju su minimalne. Proslog bozica sam kupio zeni s7 i za mene je to genijalan telefon. Ali opet cijene od 1000+ € su previsoke.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ja još na s5 aktive, radi ko zuca.
Ima da se kvalitetno pokenjaju po Iphone-u 10.
Kupit cu nikad!