Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbavio sam ga ne po ovoj cijeni koju oni spominju. Prodao Note 8 i dodao. Nije neka velika razlika između Note 8 i Note 9, ali postoji razlika koja vrijedi upgradea: procesor, baterija, kamera, interna memorija, funkcije S-Pena...ostalo manje više je isto.
19 i 20 slika, nebo katastrofa .
Zato što je koristio zoom u noćnim uvjetima. Bez obzira što je optički ide samo do 2x i u uslovima idealnog osvjetljenja ima smisla. Bolje da je sa Automatskog prešao na Profesionalno pa pokušao preko ISO doći do bolje slike.
1euro i ugovor. Ich liebe Deutschland
Samo čekaš da se sam od sebe zapali. Sranje. iPhone je beton, sve drugo je sranje.
ma evo , Huawei P20 pro koristim od kada se pojavio ,Bgm za pola cijene Note 9 i trećine iPhone X ne da je vrhunski uređaj nego vjerojatno ako ne isti onda i brži od ova dva. Interfejs predobar, kamera vrh i noću,baterija uz moju uporabu bude 24 sata. 8 GB RAM, 250 GB ROM... ma beton deda mi
Jesu li sve slike uslikane sa Note 9? 🤔
Ima samo jednu manu, skoro ije isti kao Note 8.
Hm da vidim sta mi ostane od plate,od po hiljade maraka pa da ga kupim
spoj kompjutora i fotoaparata koji se prodaje kao telefon...