Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolesno... al opet mislim da je to do kucnog odgoja, nama je sve dostupno , al mom sinu nece biti sigurno bar dok ne pocne zaradjivat svoje pare....al realno nije ok da bar do 18 djeca nemaju previse dodira sa bilo kojom vrstom oruzja. Okruzenje u kojem odrastas utice na uzrastanje
Potpuno se slazem. Ko klinac sta sam se samo erotike nagledao pa sta mi eto sada fali :)
Nisu oni bolesni, nego vi, jer nemate trunke objektivnosti. Ajde lijepo prisjetite se svi svog djetinjstva, kada ste po videotekama sa 11 godina dizali Ramba, Stevena Seagala (otkidanje nogu sacmarom), Predatora i sl. Manite sra..nja ljudi. Zamislite da vam je neko zabranio da vi to mozete gledati. Je li se slucajno smatrate nenormalnima, jer ste kao maloljetni odgledali Predatora? Kalifornija je to bila zabranila, samo u slucaju video igara i onda je sud reko da ne moze tako, da djeca mogu otici i kupiti i odgledati sta im se gleda i igra.
Da ih je barem kastrirati, da se dalje ne razmnožavaju...
Bolesna nacija...
a da ne bi slucano g.u.z.i.l.i. i postali normalni ljudi
naravno...da bi se Americka omladina odgojila za vojsku...i strahote u koje ce ih Americka vlada odvuci!