Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
No, možda je ipak dobro imati zasebnu stranicu za te svrhe kao što je www.umrli.ba
Ej bas mi je neki dan dijagnosticiran tumor...i bezveze se nako pitam sta ce biti s profilom... super, necu napustiti mrezu... cujemo se...
@kom. haha jakoo
Ja cu za Dodika otvoriti :-) Nadam se sto prije :D
Dobra ova Biljana da prostite Plavsic http://images.google.ch/imgres?imgurl=http://www.facebook.com/profile/pic.php%3Fuid%3DAAAAAQAQu5cwCb_rYqHCJLoV5N0slAAAAArBjCww9deEXV-Ok7gI4eSl&imgrefurl=http://www.facebook.com/people/Biljana-Plavsic/1619581058&usg=__9aFRjjnOcfGhNSJjwzTANOzF1B8=&h=150&w=200&sz=11&hl=de&start=1&um=1&tbnid=S4wyLnCnZXptbM:&tbnh=78&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3DBILJANA%2BPLAVSIC%2BFACEBOOK%26hl%3Dde%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:en-GB:official%26sa%3DN%26um%3D1 ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;)))))))))))))))))
Totalno nevazno, kao i sam face book.
Ovi nisu normalni....ali stvarno!
Jel neko dole od ovih mojih iz SDA otovrio moj profil ? Mozda bi mogao i da se kandidujem za predsednika bar preko FB-a ?
Jel neko dole od ovih mojih iz SDA otvorio moj profil? Mozda bi mogao da se kandidujem za predsednika? Bar na FB ?
hocu u tastamentu ,,samo dobre koke da me stave u frends ,,,morel to ???
Kada nas voljena osoba napusti, ne znači da je ona otišla iz socijalne mreze LOL