Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i vrijeme je
Navikavaju zabe da se bune dzabe.
Znači da prave download porno huba u foldere hahaha
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Najveci internet kriminalci i spijuni se boje kao fol za svoju sigurnost,ja padam
@ana.holuja.2 u Rusiji je velika ekonomska kriza a kod ruskih medija koji su svi pod kontrolom Kremlja vlada blagostanje i da se ta slika ne bi kvarila tj. Da ne bi gradjani mogli da saznaju objektivnu informaciju ruskim vlastima potrebno je da iz oluju Internet od ostatka svijeta. Trenutno stanje u Rusiji je detaljno opisano u knjizi orwela 1984.
ADMINE KLIXA HEBEM TI ONU STO TE OKOTILA BANUJ ME OPET HAH AHAHA HHAH A MOZES I JEDNU OD STOTINA IP ADRESA BANOVATI HHAHAHA HHAH HAHA DEBILCINO POJMA NEMAS O NETU I POSLU KOJI RADIS , IMBECILU NISI SVJESTAN KAKO CU TE ZEGATI