Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svidja mi se ideja, ali ipak ima vise mana nego koristi trenutno... recimo otpad...
bokte vidio Namibija i Cape Verde kupuju portabl nuklarne elektrane, a nama je uspjeh 5 kilometara autoputa i milion maraka ulozenih u Termoelektranu Gacko :(
a gdje ce sa otpadom? pod vodu!
Drugovi Rusi grade sjajnu budućnost za sebe, idu naprijed, razvijaju nauku, nauku koja će uvijek donositi ogromnu korist i uspjehe svugdje po svijetu !!!
drugovi? jesi li ti lud? prokleti jugonostalgicari..
Zato se kaže "đeš na Rusiju" !
slutim belaj...
Mene već strah...
tek sad vas strah? pa morima krstare stotine nuklearnih podmornica i brodova koji su sto puta opasniji i stetniji ako nedaj boze se nesto desi. ...sve u svemu "siva nam je perspektiva"