Istraživanje američkih naučnika
0
Roditelji lažu kako bi djeci omogućili pristup Facebooku
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CUj zukerberka da se edukuje djeca, sa cim? Erotskim sadrzajem, glupim igrama kao sto su farm villie, city ville... na kraju krivi su glupi roditelji, te nasi bosanci primitivni sto ne znaju upaliti kompjuter..
jah i sta sad..to sad eto ko neka novost...
glupost
doci ce na red i posljedice slavne \"drustvene\" mreze FB. Waiting ....
FB je veliko g.o.v.n.o i da roditelji imaju imalo mozga djetetu do 10godina nebi davali uopce kompjuter, ja sam odrasla bez kompjutera, dobila sam kompjuter sa 16 godina.. i hvala Bogu da nisam imala prije, imala sam uvijek sta raditi, ulice su bile za igranje, a ne kompjuter.. zato su ove generacije glupave, i nista ne znaju osim fb..
E sad kao to nesto zabrinjavajuce. Kad djeca mogu gledati ovakvu drzavu i sve oguce gadosti u njoj, mogu i na fb .
sta joj je sa rukom :D
drago mi je sto nemam profil, ako sam mogao do sada bez njega mogu i od sad
smijesno moj mali rodjo ima 9 godina i sam se regao na fb, a roditelji pojma o racunarima nemaju :S