Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kazes mu napisi tekst o stanju u bosni i samo ce pregoriti :) ha ya
Kakve clanke pisete vi novinari nije ni čudo sto ce roboti poceti pisat.
Kakva vjestacka inteligencija, ne vjerujem ni prirodnoj a ne vjestackoj. Ovo treba odmah unistiti inace ce AI unistiti nas.
I mašine iz Matrixa u startu su smatrale da je iskorijenjivanje čovječanstva beskorostan poduhvat dok nisu skontale o kakvim se budalama radi, pa rekle - vi ste dobri samo da punite baterije.
Ajde satanisti, pokušajte napasti ljudski rod pa ćete vidjet' šta će vam se desiti. :]
Fejspalm do neba. Koja glupost. On kao nešto sam shvata, i onda kao "on kaže da je programiran da radi to što radi", pa i taj tekst.
Prvo ga nauciti da glasa za SDA..ahhaha
Glumi Boga.. umjetni " dobrocinitelj".. kome se ne pale lampice, ne znam kad ce .
radije robota za predsjednika nego esdea
Mudriji od Džaferovića i sa tih 0,012% mogućnost i.
Jel fakat neko vjeruje u ovo?!
Hah, kakav blef... Otkud robot zna da se ljudi "boje" AI i robota, i kako zna o pojmu straha ?? Tipicni programirani odgovor.. I otkud zna da mu je zadatak "sluziti" covjeka i sta sluziti znaci... Kad bude svejstan svega toga, onda nece ni htjeti sluziti i biti rob, traziti ce slobodu
@BrojacPiramida dobro ja msm da je koncept straha sam po sebi lakse objasniti ali nece ici bez sveukupne svijesti to je problematika ali vjerujem da buducnost nosi dramaturgiju ako budemo zivi i stabilni hahahaha
Ma daj nemoj me zezat... i mi kao sa simpatijama gledamo na ovo! Pa ovo je zastrašujuće. Čovjek koji ne zna ni sebe kontrolisat je stvorio stroj kojeg ne može kontrolisati, recept za katastrofu.
Ne možeš ti uništiti čovjeka ali mogu naši političari
Jesi li uplašen, novinaru? :)
joj neka neka samo vi nama dođite možda vi budete bolje vodili državu nego ovi naši idioti.